BEZOEK ONS OP DE AQUARAMA VAKBEURS 2023

Wij nodigen u van harte uit om ons te komen bezoeken op de Aquarama Trade Fair, dé vakbeurs van België op het gebied van watertechnologie voor de industrie en watersector. 

De laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststoffen

Op onze stand verzorgen wij live lasdemonstaties van het nieuwe IR PVC-U systeem. Een baanbrekende oplossing voor de waterbehandeling. Doordat bij IR-lassen de opwarming via infraroodstraling gebeurt is er een contactloze opwarming. Dit zorgt niet alleen voor een kleinere lasril (dus minder kans op ophoping en vervuiling), maar ook voor een 100% homogene verbinding. Ideaal voor een goede chemische resistentie voor uitdagende applicaties. Lijmen en oplosmiddelen zijn niet meer nodig.

Bezoek ons op stand 125

We verheugen ons erop, u op donderdag 19 oktober weer te mogen ontmoeten op onze stand. Uiteraard, zoals u van ons gewend bent, onder het genot van een hapje en drankje. U kunt ons vinden op stand 125.

Gratis registratie

Wilt u een van de lasdemonstaties niet missen of graag zeker iemand van Team Profilplast spreken? Meld u dan via onderstaand formulier gratis aan voor de Aquarama 2023.Wij ervoor dat er voor u een vertrouwd Profilplast contactpersoon aanwezig zal zijn. Zodat u onder het genot van een hapje en drankje, persoonlijk weer volledig op de hoogte wordt gebracht van de de laatste stand van zaken.